Inzerce zdarma - bazar, náš bazoš umožňuje inzerovat v mnoha kategoriích
Celkem je na serveru 127231 inzerátů.
Detail inzerátu
(Domů : Služby : Přeprava a Stěhování : Stěhování letní slevy!!!!!!!!!!!volejte nonstop 607602607)
Automobilové služby 68
Cestování 142
Čalounění 2
Domácí práce 327
Doučování, Výuka 718
Ezoterika 69
Finanční poradenství 448
Foto a video 9
Havarijní a poruchové služby 1
Hlídání dětí 561
Hubnutí a diety 1203
Hudba na akce 3
Hypotéky 41
Internetové adresy 78
IT, webdesign 108
Kopírovací a tiskařský služby 1
Kosmetika 592
Krejčovské služby 12
Kurzy a školení 289
Organizování akcí 9
Ostatní 994
Párty servis a catering 17
PC, datové služby 70
Pojištění 30
Právnické služby 24
Prodej firem 43
Pronájem reklamních ploch 9
Překladatelství 115
Přeprava a Stěhování 832
Půjčky, úvěry 1299
Reklama 215
Reklama na auto 4
Řemesla 553
Seminární práce a referáty 21
Služby pro zvířata 8
Stavební práce 481
Ubytování 344
Účetnictví 180
Úklid 317
Umělecká řemesla 10
Vymáhání pohledávek 17
Výroba 21
Webhosting serverhosting 7
Zdraví a krása 607
Zprostředkovatelské služby 285

Stěhování letní slevy!!!!!!!!!!!volejte nonstop 607602607

.: REKLAMA Ruby And The Romantics Our Day Will Come: Very Best Of REKLAMA :.

Typ: prodám
Vloženo: 21. 07. 2009 v 17:19
Kategorie: Služby : Přeprava a Stěhování
Lokalita: Praha-město
Kontakt: 607602607, Jiří Coufal

Cena: 2500

Stěhování domácností.
Stěhujeme malé i velké domácnosti, byty, domy, chaty, chalupy včetne sklepu a zahrad. Nabízíme možnost spolupráce pro menší a větší firmy v Praze a okolí. Přestěhujeme Váš náklad spolu s Vámi, včetně Vašich domácích miláčků. Převážíme kromě jiných věcí také stromy, květiny, obrazy, sochy a jiné objemné předměty. Nabízíme i vícedenní postupné stěhování za účelem kompletního zabalení, případné demontáže nábytku a v neposlední řadě zásobování krabicemi a dovezení potřebných obalových materiálu.To se hlavně týká velkých domů a chalup. Balící materiál vozíme vždy sebou a v případě nutnosti Vám potřebné věci doobalíme a doopatříme např. smrštovací fólií. Jsme schopni zprostředkovat dočasné ubytování pro stěhovaného, jak v Praze tak v jiných městech. Mezinárodní stěhování.
V oblasti mezinárodního stěhování máme veliké zkušenosti i díky našim řidičům, kteří na tyto trasy mají odpovídající zkušenosti - jak v oblasti řízení nákladních vozidel v zahraničí, tak v oblasti jazykové, kdy anglictina a němčina je samozřejmostí. U mezinárodního stěhování klademe veliký důraz na důkladnou přípravu a organizaci celé cesty. Zařídíme veškeré potřebné práce kolem včasné nakládky stěhovaných věcí, v případě potřeby můžeme zajistit i uskladnění. Samozřejmě jsme schopni zprostředkovat rezervaci lodních lístku a vše potřebné dokumenty. U mezinárodního stěhování upřednostnujeme poklidné přemístení spolu se stěhovaným a pohodu na cestě nad rychlostí při stěhování. Jsme ovšem, ale také schopni zajistit expresní cesty i pro kusové zásilky po Evropě. Veškeré zakázky zpracujeme individuálne podle přání a potřeby zákazníka.
Lokální stěhování PRAHA.
Lokální stěhování po Praze lze uskutečnit v ranních i večerních hodinách, a to i o víkendu. Do lokálního stěhování počítáme se širším okrajem Prahy, včetně okolních satelitních městeček. Zakázky lokální kusové, kdy se jedná o pár kusů předmětů např. pohovku, skřín či lednici, jsou ceněny paušálně dle náročnosti práce . Veškeré zakázky zpracujeme individuálne podle přání a potřeby zákazníka.
Doprava do těžko dostupných míst.
Nabízíme také dopravu nákladu i do težko dostupných míst v horských a chatových oblastech nákladní soupravou s vozem 4x4. Při delší jízdě s nákladem mimo cesty je doporučována předbežná obhlídka konkrétních úseků. Veškeré zakázky zpracujeme individuálně podle přání a potřeby zákazníka.

Komplexní stěhovací servis, možnost pronájmu vozidla s řidičem. I malá zakázka je nám zakázkou.


Household Removals

We move households of all sizes, flats/apartments, houses, weekend houses, cottages etc. including cellars and garden furniture. We offer co-operation with small companies in and around Prague. We can arrange transport of people (and pets) with the load. We can also transport trees, plants, paintings, statues and other bulky objects. Removals can be arranged to take place over more days in cases when clients find it more convenient or less stressful. We can arrange complete packing services, disassembly of large pieces of furniture and supply boxes and other packing material. We always have plenty of packing material with us and so we can help with packing when necessary, e.g. with stretch foil. We can also arrange temporary accommodation for our clients in Prague and other cities.

International Removals

We have extensive experience in the area of international removals. Our drivers are used to driving long distances (both on the left-hand and right-hand side of the road) and they can speak English. We carefully organize the whole removal and pay attention to all details. We take care of every aspect of the journey, including well-timed loading, and we can also organize storage, ferry tickets booking etc. The ideal way to move abroad is when everything is well organized, the clients can travel with their things and there is no stress involved, and that is why we prefer ease and comfort to speed. Nevertheless, we are of course able to arrange express transport all over Europe. All commissions are dealt with according to the wishes and needs of our customers.

Local Removals

Local removals in Prague can be done as convenient: in the mornings, during the day or in the evenings. There is no additional charge for removals during the weekend. By "local" we mean removals in Prague and the suburbs and the surrounding area. Piece removals (e.g. a few pieces of furniture, such as a sofa, a wardrobe or a fridge) are priced according to how demanding the job is. All commissions are dealt with according to the wishes and needs of our customers.



The best compliment our company has received is the increasing number of commissions, based on the recommendation of our former customers. We hope that you will be as happy with our services as they have been.

Report

Máte pocit, že tento inzerát sem nepatří? Že patří do jiné kategorie, či že jde prachobyčejný spam?
Neváhejte a informujte nás o tom. Děkujeme.

Odpověď na inzerát

captcha  Opište kód z obrázku: